About us

Jaarlijks verschijnen honderden nieuwe games, tientallen soorten DLC en verschillende soorten hardware of consoles. Waar moet je zijn om op de hoogte te blijven van het brede scala aan nieuws en vele uren vermaak? Natuurlijk is dat bij Game Courier.

Game Courier is gemaakt door en voor de geweldige community van de gameswereld. Van old school games tot de nieuwste releases en alles wat er tussenin zit, het is bij ons te vinden. Je kan je storten in de meest uiteenlopende soorten content zoals recensies, verliezen in vermakelijke, unieke lets plays en de meest geweldige nieuwsberichten.

Door verschillende culturele achtergronden van onze redactie te combineren hopen we jou als kijker en lezer een beter beeld te geven van hoe de gamesindustrie werkt… of juist faalt. Dit doen wij niet alleen, hier hebben wij jou bij nodig.

En dat is aan het einde van de dag is voor ons het belangrijkste aspect: content maken die wij leuk vinden om te maken en jij leuk vindt om te bekijken. Welkom bij Game Courier.